fbpx
Welcome

Atrium Hotel Bucharest City Center

Bucurați-vă de relaxare în București, la un hotel de 4 stele

Free WIFI

Parcare gratuită

Restaurant & Food Service

Transfer Aerport

Relax in our Hotel

Situat central, in inima Bucurestiului, la doar cateva minute de mers de centrul vechi, hotelul Atrium Bucharest City Center ofera tuturor oaspetilor camere spatioase dotate aer conditionat, access la internet wi-fi inclusiv in spatiile publice, baie dotata cu cada, minibar, televiziune prin cablu, un mic dejun gustos precum si o parcare subterana si supraterana ce sta la dispozitia tuturor oaspetilor nostri in limita capacitatii acesteia.

Atrium Bucharest City Center dispune si de un restaurant cu preparate atat traditionale romanaesti precum si preparate internationale din care oaspetii nostri isi pot delecta papilele gustative.

Statia de metrou Piata Universitatii se afla la 600 m, iar la Gara de Nord se poate ajunge in 15 minute de mers cu masina. La un cost suplimentar, proprietatea poate asigura un serviciu de transfer dinspre si catre orice locatie.

Hotelul are in dotare si o sala de conferinte complet functionala, cu toate dotarile necesare sustinerii unei conferinte in conditii optime asta facand din Atrium Bucharest City Center un loc potrivit pentru astfel de intalniri.

Prin locatia sa extrem de favorabila Atrium Bucharest City Center este alegerea multora pentru a imbina momentele de relaxare a un city break reusit in zona istorica, cu diversitatea cailor de access catre toate punctele de interes din oras.

Gallery

en_USEnglish