fbpx
Bine ai venit!

Atrium Hotel Ateneu City Center

Localizat in Piața Amzei, Atrium Hotel Ateneu City Center îți oferă accesul rapid către cele mai importante atracții ale orașului.

WIFI gratuit

Parcare în incinta proprietății

în limita disponibilității

Bar 24h
 

Camere mari

Relaxează-te alaturi de noi

Doar la câteva clipe distanță de Calea Victoriei, una din cele mai vechi și încântătoare străzi din București, îți oferă posibilitatea de a descoperi cele mai impunătoare clădiri precum Palatul CEC, Muzeul Național de Istorie, Palatul Cantacuzino și bineînțeles, Ateneul Român, printre multe altele.

Într-o frumoasă reședință neoclasică din 1912, Atrium Hotel Ateneu a proiectat cu atenție fiecare cameră pentru a vă asigura un mediu confortabil și elegant, oferindu-vă toate facilitățile necesare unui sejur confortabil.

Fiecare cameră este dotată cu minibar, televizor, aer condiționat, serviciu de cafea și ceai și seif pentru a avea siguranța și comoditatea de acasă, chiar și atunci când sunteți plecat.

Oferim Wi-Fi gratuit în incintă și, la cerere și gratuit fier și masă de călcat, apel deșteptător, puteți imprima și / sau scana documente și posibilitatea depozitării bagajelor la recepție, astfel încât să va organizați timpul și activitățile după cum vă doriți.

Galerie

ro_RORomanian