Weather: A few clouds, 6 °C / 44 °F
Local time: 02:33 am

Strada Liviu Rebreanu, Nr. 2,

Statiunea Predeal

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Restaurant

cu preparate traditionale romanesti si internationale

Am ales ca bucataria noastra sa fie una de exceptie; produse mereu proaspete, corect asezonate si bucatari inspirati. Preparatele din Bucataria Traditionala Romaneasca cat si din cea internationala sunt executate profesionist si cu mult gust.

Pranzul sau cina se pot lua intr-un spatiu dedicat, generos (100 de locuri), intr-o atmosfera coerenta cu farfuriile pline de gust. Cand pofta de cafea ori poate de un ceai tomnatic dulce acrisor isi face loc dupa un pranz echilibrat, Sky Lounge de la ultimul nivel iti satisfice dorinta. Aici panorama muntilor Bucegi, Piatra Mare sau Postavarul permite gustului sa se imbine cu visurile asa incat simturile sa recunoasca Inima Predealului!

Intr-un spatiu ce imbina traditionalul cu modernul poti petrece clipe de neuitat in Crama hotelului nostru care iti asigura o atmosfera de intimitate si iti permite degustarea unei game de vinuri bogate in aroma, aciditate si savoare.

Cere o rezervare la Hotel Atrium Collection Predeal si vei beneficia de cele mai mici preturi!

Filters

Room Types


Sunt de acord cu folosirea datelor mele personale in scopul comunicarii electronice legate de aceasta cerere de rezervare.

Call Now Button+40720.570.777