Weather: A few clouds, 9 °C / 48 °F
Local time: 01:55 am

Strada Liviu Rebreanu, Nr. 2,

Statiunea Predeal

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Servicii

Restaurant

cu preparate traditionale romanesti si internationale

Am ales ca bucataria noastra sa fie una de exceptie; produse mereu proaspete, corect asezonate si bucatari inspirati. Preparatele din Bucataria Traditionala Romaneasca cat si din cea internationala sunt executate profesionist si cu mult gust.

Pranzul sau cina se pot lua intr-un spatiu dedicat, generos (100 de locuri), intr-o atmosfera coerenta cu farfuriile pline de gust.

Sky Lounge

Un spatiu pentru evenimente memorabile

Sky Lounge este o zona de relaxare destinata tuturor clientilor nostri, situata la ultimul etaj al hotelului. Aceasta ofera o vedere panoramica a Predealului, fiind cadrul perfect pentru a petrece cateva ore in liniste intr-un peisaj de neuitat.

Fie ca vrei sa organizezi un eveniment corporate ori unul special, la Atrium Hotel Collection Predeal vei gasi cadrul perfect pentru acesta sa fie o experienta de neuitat pentru tine si pentru invitatii tai.

Business Center

Un eveniment cu organizare perfecta

Suntem pregatiti pentru orice tip de eveniment corporate prin amenajarea unei sali de conferinte cu o capacitate de 70 de locuri, in aranjament tip teatru.

Sala de conferinte acopera toate nevoile unei prezentari, unui curs, workshop, seminar sau training, spatiul fiind accesorizat in conformitate.

Evenimente

Aniversari, botezuri, petreceri de majorat sau alte evenimente speciale

Restaurantul hotelului imbina excelent bucataria romaneasca cu bucataria internationala.

Avand o capacitate de 100 de locuri, acesta locatie este perfecta pentru organizarea celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

Crama

O seara relaxanta alaturi de prieteni

Intr-un spatiu ce imbina traditionalul cu modernul poti petrece clipe de neuitat in Crama hotelului nostru care iti asigura o atmosfera de intimitate si iti permite degustarea unei game de vinuri bogate in aroma, aciditate si savoare.

Call Now Button+40720.570.777