fbpx
Weather: A few clouds, 17 °C / 63 °F
Local time: 04:40 pm

Calea Mosilor 112, Bucharest

0,7 km from City Center...

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Hotel

Situat foarte convenabil in inima Bucurestiului, la doar cateva minute de mers de centrul vechi, hotelul Atrium City Center ofera tuturor oaspetilor camere spatioase dotate aer conditionat, wi-fi functional in toata proprietatea, baie dotata cu cada, minibar, televiziune prin cablu, un mic dejun gustos precum si o parcare subterana functionala ce sta la dispozitia tuturor oaspetilor nostri in limita capacitatii acesteia.

Atrium Bucharest City Center dispune deasemenea si de un restaurant cu preparate atat traditionale romanaesti precum si preparate internationale din care oaspetii nostri pot gusta.

Hotelul are o parcare subterana privata. Statia de metrou Piata Universitatii se afla la 600 m, iar la Gara de Nord se poate ajunge in 15 minute de mers cu masina. La un cost suplimentar, proprietatea poate asigura un serviciu de transfer la Aeroportul International Bucuresti, situat la 18,4 km.

Hotelul are in dotare si o sala de conferinte complet functionala, cu toate dotarile necesare sustinerii unei conferinte in conditii optime asta facand din Atrium City Center un loc potrivit pentru astfel de intalniri.

Prin locatia sa extrem de favorabila Atrium City Center este alegerea multora pentru un city break reusit in capitala Romaniei.

Cazare & Tarife

Call Now Button+40731.353.495